hu

RO / HU
Professzionális

VILLAMOS ENERGIA ÉS FÖLDGÁZBESZERZÉS

 

Rólunk

Az Ensorce az első és jelenleg egyetlen energiabeszerzésre szakosodott romániai tanácsadó vállalat, mely kizárólag a fogyasztók érdekeit képviseli és a beszerzések lefuttatása során fordított elektronikus aukciót alkalmaz a legalacsonyabb árak elérésének érdekében. Cégünk most egy nemzetközileg elismert és Romániában is bizonyított modellt kínál partnerei számára, amely minden szükséges feltételt biztosít a legkedvezőbb villamos energia- és földgáz árak eléréséhez, hozzájárulva ezáltal üzleti sikereikhez.

Csoportos beszerzések szervezésével célunk, hogy a csatlakozó tagok villamos energia- és földgáz beszerzését együttesen kezelve kihasználjuk a mennyiségből fakadó előnyöket és a beszerzési tapasztalat, valamint szakértelem által ügyfeleink számára a piacon elérhető legalacsonyabb árszintet és legjobb feltételeket harcoljuk ki a szabad piaci kereskedők pályáztatásával.

Az eredmények magukért beszélnek: szolgáltatásaink igénybevételével partnereink 5-26% közötti megtakarítást tudtak elérni saját legjobb ajánlatukhoz képest.

Referenciák