Despre noi

Despre noi

Cine suntem?


 

Ensorce este o firmă de consultanţă independentă, specializată în achiziţia de energie. Oferim sprijin partenerilor noştri în primul rând în alegerea furnizorilor de energie electrică şi gaze naturale. Scopul nostru este de a găsi furnizorii potriviţi pe piaţa liberalizată de energie în funcţie de necesităţile fiecărui client, luând în considerare în primul rând preţul cel mai avantajos, dar şi serviciile conexe. De asemenea, oferim asistenţă companiilor din categoria celor mijlocii şi mari în raţionalizarea şi automatizarea procesului de achiziţie, precum şi legat de optimizarea cheltuielilor.
Cu experienţa acumulată de-a lungul anilor pe pieţele din Europa centrală şi de Est, din 2013 compania noastră a hotărât să ofere asistenţă şi consumatorilor prezenţi pe piaţa de energie din România, contribuind astfel la succesul activităţii lor. Prin implicarea resurselor proprii şi a celor externe (specialişti în domeniu, consultanţi, soluţii IT, etc.), putem asigura know-how-ul, cunoştinţele tehnice, experienţa necesară derulării cu succes a procesului de achiziţie. Experţii şi consultanţii noştri dispun de competenţe cheie în domeniu, atât în sfera publică, cât şi cea privată, asigurând astfel suportul necesar atât în derularea proceselor de achiziţii strategice (Sourcing), cât şi a celor operative (Procurement).
Misiunea noastră este de a pune la dispoziţia clienţilor experienţa, cunoştinţele şi informaţiile de piaţă, contribuind astfel la reducerea substanţială a cheltuielilor legate de achiziţia energiei necesare.

DE CE SUNTEM CEI MAI BUNI? – Cheia succesului


 

EFICIENŢĂ – Principalele caracteristici ale proiectelor derulate de noi sunt rapiditatea şi eficacitatea, concentrându-ne asupra obiectivelor stabilite. Resursele care ne stau la dispoziţie sunt utilizate cu maximă eficienţă, asigurând astfel derularea optimă a procesului.

VERTICALITATE – Pe parcursul activităţii noastre, în calitate de consultant independent atribuim o importanţă deosebită transparenţei, egalităţii de şanse, comportamentului cinstit, valori ce constituie piatra de temelie a operaţiunilor economice oneste şi nepărtinitoare. 

CALITATE – În cadrul colectivului nostru, precizia şi calitatea sunt caracteristici esenţiale, rezultând în avantaje palpabile şi valoare adăugată pentru clienţii noştri.

EXPERTIZĂ – În proiectele noastre, asigurăm clienţilor experţii, cunoştinţele, informaţiile şi practicile necesare derulării cu succes a proceselor, aplicând cele mai noi proceduri, tehnici şi instrumente disponibile pe piaţă.

DE CE ENSORCE? – Avantaje evidente


 

  • Oferim toate resursele necesare derulării proiectelor la un singur loc (soluţii software, expertiză, know-how, proceduri, consultanţă)
  • Reprezentăm interesele clienţilor în calitate de organizaţie independentă şi luptăm pentru obţinerea celor mai avantajoase condiţii, oferind soluţiile optime
  • Lucrăm cu cei mai buni experţi
  • Succes garantat fără riscuri – remunerare pe bază de comision de succes
  • Garantăm proceduri cinstite şi transparente în derularea proiectelor, oferim şanse egale tuturor furnizorilor
  • Derulăm achiziţii pentru cantităţi semnificative de energie, negociind astfel preţuri net inferioare celor obţinute pe piaţă de către consumatorii individuali