Ensorce csik

Referințe

Abriso_orig Alfa-Cluj_orig BB Logo Baulinie_orig CCIASB Cosm Fan ElanTrio Gas_Tours Gemac ING Service_orig MAL Product Merkur2 Moldovan Multipland Perfekt Rehau_orig Romkat logo Sieta_orig Stravia Szt Ferenc Szuper
Duminică, 05 Iulie 2015

Nou succes Ensorce – 9 GWh într-o singură achiziţie

Luna iunie a fost încheiată cu un nou proiect de succes Ensorce, unde, în urma unei achiziţii de gaze naturale de peste 9 GWh/an am reuşit să obţinem reduceri între 9 şi 23% pentru companiile care au făcut parte din grupul de consumatori. Interesul a fost peste măsură, licitaţia finalizându-se după 94 minute şi după 34 prelungiri consecutive. Astfel s-a înregistrat cea mai lungă licitaţie din istoria Ensorce, cei 7 furnizori care s-au înscris la licitaţei depunănd în total un număr de 58 de oferte.

Pe aceasta cale lansam din nou invitaţia de a vă alătura grupurilor de consumatori pentru care Ensorce derulează periodic achiziţii de energie electrica si gaze naturale, putând obţine astfel şi Dvs. preţuri mult mai bune în comparaţie cu cele obţinute prin negocieri bilaterale. Pentru detalii vă rugăm să ne contactaţi!

Sursa: Ensorce