Beszerzés támogatás

Villamosenergia-beszerzés

Szolgáltatásunk igénybevételével partnereink jellemzően 6-25% megtakarítást érnek el villamos energia beszerzési költségeiken.

A villamos energia piac liberalizációja során felkínált új lehetőségeket kihasználva az Ensorce Kft. segít az Ön cégének a szabad piacon - átláthatóan és gyorsan - kiválasztani a megfelelő villamos energia kereskedőt. Továbbá támogatást nyújtunk legalacsonyabb beszerzési ár és a legkedvezőbb szerződési feltételek elérésében, hozzájárulva ezáltal partnereink üzleti sikeréhez.

Mennyibe kerül? Az elért megtakarításnak csupán egy töredékébe!

Bővebben ...

Beszerzés támogatás

Földgáz beszerzés

Szolgáltatásunk igénybevételével partnereink jellemzően 2-20% megtakarítást érnek el földgáz beszerzési költségeiken.

A földgáz piac liberalizációja nem csak problémákat, de megoldásokat is rejt. A hazai földgázárak rohamos növekedése kétségtelenül kihatással lesz a romániai vállalatok kiadásaira is. A közép- és kelet-európai piacokon szerzett tudást és tapasztalatot felhasználva az Ensorce Kft. segít az Ön cégének átláthatóan és gyorsan kiválasztani a megfelelő földgáz kereskedőt a legalacsonyabb beszerzési ár és a legkedvezőbb szerződési feltételek mellett - a növekvő földgáz árak negatív hatásának egy része kivédhető.

Mennyibe kerül? Az elért megtakarításnak csupán egy töredékébe!

Bővebben ...

Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.